Skip links
win 2 uur cultuur in je klas Ter waarde van € 360!

Winactie!

Wij hebben een te gekke winactie voor jou en jouw klas, namelijk: win 2 uur Cultuur in je Klas ter waarde van €360! Maar liefst 237 enthousiaste leerlingen deden al eerder mee met Cultuur in je Klas. Nu kun jij jouw leerlingen ook laten ervaren hoe dat is, want wij komen de klas in!

Welke ervaring kun je winnen?

Je wint een twee uur durende zang, dans en theater workshop waarbij wij jouw leerlingen optimale culturele ervaring geven. Wij nemen je klas met liefde even van je over, zodat je kunt ontspannen en genieten van een staaltje cultuur, uitgevoerd door jouw leerlingen. We geven deze energieke workshop maar liefst 3x weg!

Na aanmelding krijg je van ons sowieso een cadeautje in je mailbox, namelijk een lesmagazine met energizers en een digitale zangles om in jouw klas te doen. Leuk toch?

Meedoen?

Meld je school aan via onderstaand formulier. Meedoen kan tot en met zaterdag 26 november. Op 1 december 2022 maken wij de winnaars bekend via social media. Daarna zullen wij persoonlijk contact opnemen met de scholen die gewonnen hebben. In het begin van 2023 plannen we een moment in om jouw gewonnen workshop van Cultuur in je Klas te verzilveren.

Over Cultuur in je Klas

Wij zijn acht jonge, enthousiaste cultuur professionals uit Noord-Limburg. Samen hebben wij één missie: meer cultuur in de klas. Daarom geven wij 3x een workshop van twee uur Cultuur in je Klas weg. Op deze manier komen wij dichter bij ons doel én krijg jij de gelegenheid om ons beter te leren kennen. Win-win situatie, toch?

Win jij twee uur cultuur in je klas?

Meld je klas nu aan en win!

Vul onderstaand formulier in om je klas aan te melden voor de winactie. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding via de mail met daarbij een gratis digitale zangles om in je klas te doen. Zo kun jij je klas alvast voorbereiden op wat er misschien komen gaat...

ALLE VRAGEN BEANTWOORD

Uitleg over
de winactie

Hiernaast vind je alle vragen én antwoorden over onze super gave winactie. Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan even naar info@cultuurinjeklas.nl. Wij helpen je graag verder!

Je mag per aanmelding één klas opgeven. Als school kun je meerdere klassen aanmelden. Let op: bij de loting trekken we vooraf één klas eruit die meedoet aan de loting.

Je kunt eenvoudig meedoen door je school aan te melden voor de winactie via bovenstaand formulier. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van je aanmelding via de mail. Pas als jij deze bevestiging hebt ontvangen is je aanmelding definitief. 

Meedoen kan tot en met zaterdag 26 november. Op 1 december 2022 maken wij de winnaars bekend via social media.

Daarna zullen wij persoonlijk contact opnemen met de scholen die gewonnen hebben. In het begin van 2023 plannen we een moment in om jouw gewonnen workshop van Cultuur in je Klas te verzilveren.

Van elke deelnemer maken wij een lot. Op 1 december maken wij de winnaar bekend via onze social media kanalen. We laten hierbij zien dat we de winnaars uit een bak met lootjes trekken.

Heeft jouw school gewonnen? We nemen dan contact met je op om een datum te plannen voor de workshop voor begin 2023.

Onze missie is: meer cultuur in de klassen brengen! Middels deze winactie willen wij jouw leerlingen meenemen in ons enthousiasme over cultuur. Op deze manier laten we jouw leerlingen iets bijzonders beleven en kun jij als docent kennismaken met wie wij zijn en wat we doen.

Oei, dat is vervelend! Staat onze mail ook niet in de spambox? Neem dan contact met ons op via: info@cultuurinjeklas.nl o.v.v. 'Winactie' met daarbij je aanmeld gegevens. Wij zullen je dan alsnog een bevestiging van deelname sturen.

Explore
Drag